هدف از وصیت این است که آخرین اراده موصی بعد از مرگ او اجرا شود. پس طبیعت آن اقتضاء دارد که قابل رجوع باشد و به صورت الزام به شخص تحمیل نشود. پس موصی میتواند از وصیت خود رجوع کند. ماده 838 قانون مدنی). رجوع از وصیت بر دو نوع می باشد:
1. رجوع صریح : رجوع در صورتی صریح است که که موصی، به طور مستقیم و به عبارتی که در عرف برای عدول (گذشتن) از اراده به کار می رود، مقصود خود را بیان کند: مانند اینکه بگوید از وصیت رجوع کردم.
2.رجوع ضمنی : رجوع ضمنی به اعمالی گفته می شود که مقصود مستقیم از آنها رجوع نیست ولی رجوع با آن مقصود ملازمه دارد (حکمی که حکم دیگر را اقتضا کن). مثلا اینکه موصی دو وصیت انجام دهد که وصیت دوم خلاف وصیت اول باشد در این صورت وصیت دوم مورد قبول است.
رجوع از وصیت در صورتی که با وصیت جدیدی اعلام نشود وصیت نیست و نیاز به تشریفات ویژه تنظیم وصیتنامه ندارد و ممکن است به وسیله سند رسمی یا عادی بیان شود.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .