برای ارائه دادخواست طلاق خود ابتدائاً می بایست به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمود. قبل از هر اقدامی جهت عدم مراجعه مکرر به دستگاه های قضایی و سهولت در آگاهی از روند جریان رسیدگی و برای دریافت و ابلاغ اوراق مربوطه لازم است در سامانه ثبت ثنا، ثبت نام انجام شود.
هر اقدامی که شما می خواهید انجام دهید به لحاظ قانونی شیوه خاص خود را طلب می کند، برای طرح دعوی طلاق براساس قانون آیین دادرسی مدنی می بایست دادخواستی تنظیم نمایید.
در دادخواست شما خواهان هستید و باید در قسمت خواهان اطلاعات خود را به طور کامل درج نمایید.
زوجه (همسر شما) خوانده دعوی می باشد و باید اطلاعات ایشان را در قسمت خوانده قید کنید.
در قسمت ستون خواسته عنوان خود را طلاق (صدور گواهی عدم امکان سازش) به درخواست زوج بنویسید.
در قسمت دلایل و منضمات : مدارک لازم برای طلاق را ارائه نمایید که به شرح ذیل می باشد:
1- اصل یا کپی مصدق سند ازدواج ( در صورت نبود اصل سند ازدواج باید رونوشت آن را از دفترخانه محل انعقاد عقد نکاح دریافت کنید.) 2 - اصل یا کپی مصدق شناسنامه مرد 3-اصل یا کپی مصدق کارت ملی مرد و هر سند یا مدرک دیگری که برای طلاق می خواهید به آن استناد کنید. اما بر طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی چون اختیار طلاق با مرد است و اوست که می تواند حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق به طرفیت همسر تقدیم دادگاه کند. بنابراین نیاز به ذکر دلایل خاصی نیست.
در قسمت شرح خواسته نیز خواسته خود از مرجع قضایی را به طور کامل ذکر کنید. همچنین میتوانید با مطالعه کامل این مطلب و آگاهی از نکات آن، حقوق و تکالیف خود را به طور مختصر و مفید بشناسید و گام های هوشیارانه ای را بردارید.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .