وقتی که می گوییم تکرار جرم سرقت، عنوان سرقت مهم است نه عمل شخص یعنی کسی که معاونت در سرقت کرده و یا شرکت در سرقت کرده یا مباشرت در سرقت کرده، در صورت تکرار شرکت یا معاونت یا مباشرت بدون اینکه با عنوان مجرمانه قبلی منطبق باشد، مرتکب جرم تکرار سرقت شده است. پس اگر کسی قبلا مباشرت در سرقت داشته و حالا شرکت در سرقت داشته باشد یا معاونت در سرقت، مرتکب تکرار جرم سرقت شده است.
ماده ۱۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ اصلاح شده با قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مقرر می دارد: هر کس به علت ارتکاب جرم عمدی به موجب حکم قطعی به یکی از مجازاتهای تعزیری از درجه یک تا پنج محکوم شود و از تاریخ قطعیت حکم تا حصول اعاده حیثیت یا شمول مرور زمان اجرای مجازات، مرتکب جرم تعزیری درجه یک تا شش گردد، حداقل مجازات جرم ارتکابی میانگین بین حداقل و حداکثر مجازات قانونی ان جرم است و دادگاه می تواند وی را به بیش از حداکثر مجازات تا یک چهارم آن محکوم کند. ماده ۶۶۶ نیز در باب تکرار سرقت تعزیری مقرر می دارد در صورت تکرار جرم سرقت، مجازات سارق حسب مورد حداکثر مجازات مقرر در قانون خواهد بود. (جرایم علیه اموال و مالکیت،میرصادقی، صفحه 357-358) ماده 666 قانون مجازات اسلامی توسط ماده 137 نسخ شده است و ماده 137در خصوص تکرار جرم سرقت اعمال می شود.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .