شکایت بابت امضا گرفتن در زمان بیماری در صورتی که بیمار متضرر شده و مورد تدلیس و فریب قرار گرفته و حتی ممکن است اموال خود را از دست داده باشد و بخواهد بر علیه شخص امضا گیرنده، اعم از این که فردی غریبه بوده و یا حتی یکی از افراد خانواده، مثل مواردی که فرزندان پدر را فریب داده و از بیماری و یا کهولت سن پدر سوء استفاده کرده و اموال وی را به نام خود ثبت کرده باشند، امکان پذیر است. حق شکایت برای شخص بیمار تا زمان حیات وی وجود داشته و برای وراث بعد از فوت این حق بوجود می آید.
مرحله اول ثبت شکایت کیفری است که با مراجعه به دادسرا صورت می گیرد. سپس در دادسرا ثبت شکایت کیفری می کند و یا می تواند به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و ثبت شکایت کند. سپس شکواییه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک به دادسرا ارسال شده و در صورت اثبات جرم، پرونده برای بررسی و صدور حکم به دادگاه ارسال می گردد.
شرح شکایت و نوع فریب که توسط ذینفع انجام گرفته؛ باید به صورت جزئی قید شود و تاریخ امضا مشخص گردد. همچنین باید دلایل و شواهدی که شاکی به استناد به آنها قصد شکایت دارد. به صورت دقیق در شکواییه قید گردد که این موضوع در اثبات تخلف و جرم تاثیر فراوان دارد. عمده دلایلی که می توان به آنها استناد کرد؛ شامل شهادت شهود است که می توان در شکایت بابت امضا گرفتن در زمان بیماری استفاده کرد.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .