رفع مسدودی حساب وکالتی

موسسه حقوقی دانش محور تاراز
مشاور: موسسه حقوقی دانش محور تاراز
دانش محور تاراز دانش محور تاراز ناظر علمی: دانش محور تاراز دانش محور تاراز

واریز پول به حساب وکالتی

در رابطه با واریز پول به حساب وکالتی، لازم است تا به دو مساله مهم در این رابطه، پرداخته شود: نخستین مساله، نحوه واریز پول به این حساب بوده و مساله دیگر که لازم است مورد بررسی قرار گیرد، مهلت واریز پول به حساب وکالتی می باشد.   

در ارتباط با مساله نحوه واریز پول به حساب وکالتی، باید گفت، از آنجا که این حساب، یک حساب بانکی مانند سایر حساب های بانکی بوده، نحوه واریز پول به آن نیز مانند نحوه واریز پول به سایر حساب های بانکی می باشد.

با این توضیح که همانند سایر حساب های بانکی، واریز پول به حساب وکالتی نیز با مراجعه حضوری به شعبه بانک و تکمیل فیش واریز، امکان پذیر بوده و در صورت داشتن رمز دوم، می توان از روش های اینترنتی مانند اپلیکیشن بانک نیز برای واریز پول به حساب وکالتی، اقدام نمود.

اما، در مورد مهلت واریز پول به حساب وکالتی، از جمله حساب وکالتی بانک سپه، باید به این مساله توجه نمود که دارنده حساب، قصد خرید کالا از چه نهادی را دارد. توضیح آنکه، برای خرید کالا از طریق بورس، دارنده حساب، باید پیش از اقدام برای ثبت سفارش کالا، وجه اعلام شده از سوی بورس را به حساب وکالتی خود واریز کند.

اما، در مورد خرید خودرو از طریق طرح های فروش شرکت های خودروسازی سایپا یا ایران خودرو و یا خرید خودروهای وارداتی، مهلت واریز پول به حساب وکالتی، با توجه به اعلامیه منتشر شده از نهاد مربوطه، قابل تعیین می باشد. به عنوان مثال، در اعلامیه های اخیر شرکت ایران خودرو، این مهلت، حداقل 48 ساعت قبل از آغاز ثبت نام در نظر گرفته شده است و در مورد شرکت سایپا، 24 ساعت تعیین شده است.

نکته مهمی که در رابطه با واریز پول به حساب وکالتی، باید مورد توجه قرار گیرد، این مساله بوده که در صورت وکالتی شدن حساب به نفع یک نهاد و مرجع، دارنده، با حساب مزبور، صرفا امکان خرید خودرو یا کالا از آن مرجع را خواهد داشت. به عنوان مثال، حساب وکالتی ایران خودرو، صرفا برای خرید خودرو از این شرکت کاربرد دارد. 

در صورتی که به پاسخ خود دست نیافتید پرسش خود را مطرح کنید
چنانچه وکیل تخصصی در این حوزه هستید خودتان را کنار این مشاوره معرفی کنید ورود / ثبت نام

کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، ‏هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود.‏ و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .