ممکن است دلیل مسدود شدن حساب بانکی فرد به دلیل مقررات و ضوابط خود بانک بوده و صاحب حساب اطلاعات خود را در بانک تکمیل نکرده باشد ؛ که در این حالت با یک مراجعه ساده به بانک می توان اقدام به رفع توقیف حساب بانکی مسدود نمود . همچنین است زمانی که مسدود شدن حساب بانکی به خاطر ضمانت وام صورت گرفته است.
اما در عمده موارد، مسدود شدن حساب بانکی به دلیل مشکلات مهم تری همچون کلاهبرداری رایانه ای می باشد که معمولا دستور توقیف یا مسدود شدن حساب بانکی توسط مقامات قضایی ( به عنوان مثال دادسرای ویژه جرایم پولی و بانکی یا دادگاه ) صادر می شود و بانک موظف به اجرای این دستور است . در این حالت ، تا پرونده مختومه نشده و تکلیف پرونده مشخص نشده باشد ، حساب مسدود باقی می ماند.
در چنین شرایطی، اگر دلیل رفع توقیف حساب بانکی پایان یافت، متقاضی می تواند با مراجعه به همان مرجعی که دستور توقیف حساب بانکی وی را صادر کرده است ، بخواهد که دستور رفع مسدود شدن حساب بانکی را نیز صادر نماید و پس از آن، برای رفع مسدودی به بانک نیز مراجعه و رفع مسدودی حساب بانکی را تقاضا نمود.
بانک پس از مشاهده دستور رفع مسدودی حساب بانکی که توسط دادگاه ، دادسرا یا واحد اجرای احکام صادر شده است ، موظف است حساب را از مسدودی خارج نماید . بهتر است برای اطلاع از اینکه چه مرجعی دستور توقیف یا مسدود شدن حساب بانکی شما را صادر کرده است، ابتدا به بانک مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید. همچنین اگر کل حساب بانکی به دلیل پرداخت بدهی مسدود شده است ، می توان رفع مسدودی مازاد آن را از دادگاه یا واحد اجرای احکام درخواست نمود.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .