در مواردی شخص می تواند تقاضای رفع اثر از اموال توقیفی نماید مانند: توقیف اموال محکوم علیه که قانونگذارآنها را غیرقابل توقیف معرفی کرده است.
اگر این اموال توقیف گردد محکوم علیه می تواند تقاضای رفع اثر از اموال توقیفی از دادگاه بنماید. همچنین شخصی که اموالش در تامین خواسته یا دستور موقت توقیف شده، در صورتی که خواهان ظرف مهلت مقرر در قانون، اقدام به طرح دادخواست اصلی ننماید، و نیز شخص بدهکار پس از پرداخت دین یا مرتفع شدن علت توقیف اموالش توسط شخص ثالث، می توانند از دادگاه این درخواست را بنماید، علاوه بر این در صورتی که شخصی که اموال وی توقیف شده است غیر از مدیون باشد و یا زمانی که سمت داین و مدیون در شخص مدیون جمع شود، می توانند از دادگاه رفع اثر از اموال توقیفی خود را بخواهد.
همچنین ممکن است شخص ثالث نسبت به مال توقیف شده اظهار حقی نماید، اگر ادعای مزبور مستند به حکم قطعی یا سند رسمی باشد که تاریخ آن مقدم بر تاریخ توقیف است، توقیف رفع می شود.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .