فرزندآوری، از مهم ترین توصیه های دین اسلام می باشد و امروزه، قانون گذار در جمهوری اسلامی نیز به تبعیت از شرع مقدس اسلام، تاکید بسیاری بر فرزندآوری داشته و تسهیلات ویژه ای را نیز، به افرادی که اقدام به فرزندآوری می نمایند، ارائه می دهد.
با توجه به تمایل اکثر افراد به داشتن فرزند و مسائلی که برخی زوجین، در زمینه ناباروری دارند، مواردی نظیر اهدای تخمک یا فریز کردن تخمک، رواج بسیاری یافته و همین امر، ضرورت اطلاع از تبعات استفاده از تخمک اهدایی از نظر ژنتیک، حکم شرعی و قانونی فروش تخمک اهدایی یا استفاده از تخمک اهدایی رایگان یا پولی را ضروری می سازد.
شرایط استفاده از تخمک اهدایی، برخورداری از مدارک پزشکی و قانونی لازم برای این امر است و زوجین متقاضی دریافت تخمک، نباید از اعتیاد و بیماری هایی نظیر هپاتیت و ایدز، برخوردار باشند. از نظر شرعی و قانونی، فرزند حاصل از اهدای تخمک، حلال زاده بوده و از صاحب اسپرم و تخمک، ارث خواهد برد.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .