به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، طبق نتایج این ارزشیابی، مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با ۲ طرح تحقیقاتی اثرگذار بر اقتصاد، یک ثبت اختراع ملی، ۸۴ مقاله و یک خلاصه مقاله و با مجموع ۸۷۳ امتیاز با صعود ۲۴ پله ای نسبت به سال گذشته توانست به جایگاه ششم مراکز تحقیقاتی بالینی دست یابد.
بنابر اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ارزشیابی سال ۱۴۰۰ تعداد ۸۰۸ مرکز تحقیقات با فعالیت بیش از یک سال در در ده گروه مستقل (مستقل بودجه بالینی، مستقل بودجه بیومدیکال، مستقل بودجه ارتقا سلامت، بالینی با فعالیت بیش از ده سال و فعالیت یک تا ده سال، بیومدیکال با فعالیت بیش از ده سال و فعالیت یک تا ده سال، ارتقا سلامت با فعالیت بیش از ده سال و فعالیت یک تا ده سال و مراکز خصوصی) مورد ارزشیابی قرار گرفتند.
بر اساس دستورالعمل جدید ارزشیابی مراکز تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مصوب ۱۱ /۵ /۱۴۰۱، علاوه بر محور تولید دانش، محورهای جدید حاکمیت و رهبری و همچنین اثر گذاری نیز در ارزشیابی تاثیرگذار بودند. شاخص های مربوط به حیطه تولید علم شامل بروندادهای پژوهشی (انتشارات مقاله، خلاصه مقالات و کتب)، انتشار مقالات در مجلات ۲۵% برتر (Q۱)، انتشار مقالات با همکاری بین المللی، تعداد ارجاعات و شاخص H بوده که از پایگاه های معتبر ISI، Pubmed و Scopus و بر مبنای سال ۲۰۲۱ میلادی استخراج شده است.
یادآور می شود مرکز تحقیقات پزشکی قانونی در سال گذشته با مجموع ۷۸ مقاله، رتبه سی ام را در میان ۲۵۹ مرکز تحقیقات بالینی با فعالیت بیش از ۵ سال کسب کرد. همچنین در سال ۱۳۹۸ با مجموع ۷۵ مقاله، در بین۲۷۱ مرکز تحقیقاتی بالینی با فعالیت بیش از سه سال و فاقد ردیف مستقل بودجه در رتبه چهلم و در ارزشیابی سال ۱۳۹۷ نیز از میان ۳۰۷ مرکز مذکور با پنجاه مقاله در جایگاه هفتاد و دوم قرار گرفت. در ارزشیابی سال ۱۳۹۶ نیز توانست با انتشار ۴۷ مقاله در میان ۲۷۱ مرکز تحقیقاتی بالینی با سابقه بیش از سه سال به رتبه ۷۶ دست یابد.